Teltholderforeningen første telt blev anskaffet i 2002. Vi var nogle stykker der blev enige om at det var en god idé med et telt, når vi skulle holde komsammen. Der var dog ingen grund til at vi hver især købte et, det er trods alt ikke et man bruger hver uge.

Den spæde start var taget.

Når nu der er flere der skal enes om noget er man nød til at mødes, altså blev der dannet en Telt Holder Forening.

En forening holder møder. Hvis møderne kun skulle handle om teltet ville de være hurtigt overstået, derfor blev vi enige om at værten skulle sørge for lidt forskelligt øl, øl smagningen var en realitet.

Øl smagning giver jo kun mening hvis øllet også bliver bedømt. Til det formål blev det vedtaget at hver øl skulle gives mellem 1 og 10 ølglas (stemme). Grundet visse medlemmers anarkistiske holdninger gives der indimellem halve, kvarte og diverse pile i karakter. Øl smagning kan jo resultere i svigtende hukommelse. Derfor bliver der ført referat for hvert møde.

Når et referater bliver læst op er der sjældent nogen der hører efter, derfor blev det på et af de første møder vedtaget at ordstyreren skulle messe referatet. Det er heldigvis sjældent at ordstyreren messer hele vejen igennem. Et referat skal jo sendes ud, men Faxe Ladeplads er jo en stor by, og vi bor meget langt fra hinanden ;o)) Derfor blev der oprettet en hjemmeside.

Hjemmesiden - - - - -

Vores telt ser ud som dette.