Allerede efter en meget kort levetid for denne hjemmeside, måtte jeg erkende en fejl. Der er så utroligt mange sider der på den ene eller anden måde handler om øl. Derfor har jeg nu opbygget siden så den er delt i tre. Hvis nu i er rigtigt flinke til at sende anmeldelser på udskænkningssteder kommer det nok en fjerde side hvor disse ligger.
Jeg vil opfordre jer til at kigge på denne side ofte, for at følge med i opdateringerne.

Hjemmesider fra udskænkningssteder.
Jeg har fortrinsvis medtaget steder der er beliggende på Sjælland, idet vores lille forening er beliggende her. Hvis du mener der er et sted uden for denne del af landet der er værd at besøge, kan den selvfølgeligt godt optages. Dette kræver dog en anmeldelse af stedet.
Hvis du kender til nogle gode hjemmesider, må du meget gerne sende dem til mig.
Hvis du har kendskab til nogle af stederne må du meget gerne sende en anmeldelse.

Hjemmesider hvor der kan købes øl.
Her har jeg samlet de sider der på den ene eller den anden måde handler om øl. Her findes alt fra foreninger, enkelt personer der samler på øl, drikkeviser og hvad jeg ellers kan finde.
Hvis du kender til nogle gode hjemmesider må du meget gerne sende dem til mig.

Hjemmesider hvor der kan købes øl.
Denne side er både butikker der handler med øl og internet steder. Butikkerne er fortrinsvis beliggende på Sydsjælland. Men igen, er der en forretning du mener vi ikke kan leve uden, er du meget velkommen til at skrive til mig.
Hvis du kender til nogle gode hjemmesider må du meget gerne sende dem til mig.